top of page
achtergond blad geel zon_edited.jpg
oerlunch vrouw.png
Vanuit je OERkracht het leven beleven.
LOGO bloem_edited.jpg

Wanneer OERbeleven?

Als je een volledige verzorging van biologische OER catering nodig hebt tijdens je retraites/ workshops of een unieke OERbelevings picknick in de natuur met een geliefde, familie of vrienden wil ervaren.

 

Als je je lichaamstempel natuurlijk wilt ondersteunen, genezen en gezond wilt houden met natuurlijke Puur Licht kruiden producten.

 

Als je een bewuste natuurrijke vrije plek voor je kinderen zoekt, waar hun gehele essentie van zijn gezien wordt en spelenderwijs kan bloeien, groeien en wortelen in de kracht van hun kern.

 

Als je even geen leven meer voelt stromen, je moe en futloos voelt, niet weet hoe je verder wil. Het lijkt alsof je hartsverlangen je verlaten heeft. Chaos en herhalingen van denken en/of oude destructieve patronen je leven lijken te beheersen. Laat je dan begeleiden in een transformerende genezende reis diep naar binnen om zo de essentie van de disbalans die de stroom blokkeert terug in balans te brengen.

 

Als je heerlijk stroomt en je hartsverlangen brengt je in de richting van OERbeleven. Volg dan de roep van je hart en sluit aan bij een van de OER-groepsactiviteiten. Het leven vieren en beleven met gelijkgestemden.

oergenezing.jpg

OER GENEZING

Metamorfose Prenatale Massage & Soul Retrievel

OER CATERING

OER beleving verzorgt biologische catering bij retraites/ workshops op locatie en een picknick OERbeleving in de natuur. 

oerlunch.jpg
oerproducten.jpg

OER PRODUCTEN

OERbeleven heeft ook een Puur Licht producten lijn wat naar u thuis verstuurd kan worden of wat u kan ophalen in het Puur Licht winkeltje te Eesveen.

OER SESSIES & ACTIVITEITEN

Bij OERbeleven is er de mogelijkheid om een groepssessie "Zangdrum Bevrijding" te boeken of een 1 op 1 sessie. Ook zijn er regelmatig Drumcirkels voor alle leeftijden bij het Hunebed.

Oeractiviteiten.jpg
Jongeren.jpg

INLOOPDAG JONGEREN

Op het grote natuurlijke terrein in Eesveen staat het voormalig schoolgebouw. In deze ruimte willen we, in de vorm van een huiskamer inloop, jongeren vanaf 14 jaar ontvangen. Jongeren die diepgang en bedding zoeken voor een bewuste ontwikkeling.

achtergond blad geel zon.jpg

Activiteiten en Sessies

KOM IN VERBINDING

DE BUITENHOEVE

De Wulpen 12

Eesveen

Nederland

++31 6 30333161

    Bedankt voor u intresse in Oerbeleving.

    bottom of page