top of page

REBIRTHING SESSIE

Ik ben nu met mijn gezin aan het verhuizen naar Huns in Friesland, de groeps- en privésessies start ik weer op na de verhuizing. Hou de agenda in de gaten voor de eerstvolgende datums.

DUUR SESSIE 90 MINUTEN - BIJDRAGE 55 EURO


Kun je je voorstellen dat je je emotionele problemen daadwerkelijk oplost en de pijn en het gewicht van deze situaties niet meer voelt?


Rebirthing geeft de mogelijkheid om diepe vast zittende emoties op te ruimen en los te laten. Angst, paniek, stress, woede, depressie, blokkades, jeugdtrauma's kunnen allemaal grondig en bij de wortel worden opgeruimd en aangepakt.


Tijdens deze 90 minuten durende sessie, werk je in je eigen natuurlijke ritme, door de diepere lagen van je emoties heen. Onder begeleiding van ervaren Rebirthing Therapeute, Maartje Luitjes.


Vaak houden we onbewust vast aan oude negatieve emoties, omdat ze door de jaren heen vertrouwd zijn gaan voelen. Ze houden ons tegen en stellen ons niet in staat om de veranderingen aan te brengen die we nodig hebben in ons leven of om ons te voelen zoals we zouden willen.


Heb je het gevoel dat het leven en de vreugde aan je voorbij gaan, dat je niet kunt hebben wat je wilt, dat je niet aantrekkelijk genoeg bent, niet slim genoeg, dat je niet genoeg zelfvertrouwen hebt? Heb je een laag zelfbeeld? Zit je altijd in relaties waarin je de verzorger bent, waar je emotionele honger hebt, waar je het slachtoffer wordt van manipulatie, waar je niet vraagt en niet krijgt wat je nodig hebt? Heb je het gevoel dat je een gewicht op je borst hebt, een gat in je maag? Eet je te veel om je veilig te voelen? Heb je jarenlang psychotherapie of andere therapieën gevolgd, maar voel je je desondanks nog steeds geblokkeerd en vastgelopen? Als het antwoord op ook maar één van deze vragen ja is, dan is Rebirthing de therapie voor jou.


Tijdens de groepssessie bevrijden we onszelf van vastzittende emoties, dus wees je bewust dat tijdens het loslaten sommige mensen beginnen te huilen of boos worden. En sommige mensen stilvallen, omdat ze los laten in stilte.


Rebirthing voegt iets toe aan en helpt bij al het andere werk dat je met jezelf van plan bent te doen en is inderdaad de basis voor al het andere dat we in ons leven kunnen doen, omdat het de blokkades binnenin verwijdert die ervoor zorgen dat dingen niet goed vooruitgaan en dingen laten stromen en op hun plaats vallen gemakkelijk en harmonieus - of ze nu creatief, persoonlijk, professioneel of een combinatie van al deze dingen zijn.


Het is belangrijk om te beseffen dat rebirthing niets te maken heeft met het opnieuw beleven van onze geboorte-ervaring, maar eerder met de emotionele reiniging. Rebirthing/Wedergeboorte betekent het loslaten van al het oude en alles wat we niet langer nodig hebben, om zo je nieuwe zelf te verwelkomen en het goede en positieve in ons leven te brengen. Het gaat inderdaad allemaal om herboren worden, opnieuw vreugde en enthousiasme voor het leven vinden en in contact komen met de bronkracht die we allemaal in ons hebben.


Zowel een groeps- als privésessie duurt ongeveer anderhalf uur. Locatie groepssessie is nu nog onbekend. Ik ben namelijk aan het verhuizen naar de provincie Friesland.


Locatie privésessie: Huns in de provincie Friesland.

Bijdrage voor 90 minuten: 55 euro

Onder leiding van maartje Luitjes, ervaren Rebirthing therapeute.






Ontwerp Flyer: Qi-Design

13 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

DRUMCIRKEL

KOM IN VERBINDING

DE BUITENHOEVE

De Wulpen 12

Eesveen

Nederland

++31 6 30333161

    Bedankt voor u intresse in Oerbeleving.

    bottom of page